Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών

 

Μετά τα στρώματα μας , το σημείο που η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι είναι το σαλόνι! Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα ριχτάρι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και οικιακή σκόνη!

Όμως, όπως και στα στρώματα έτσι και στα σαλόνια, δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι και ένα ριχτάρι να κρατήσει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς!

Επίσης τυχόν λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα γίνονται η αιτία για εστία και αύξηση των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες, δερματοπάθειες κ.α.!

Η εταιρία μας προσφέρει δύο υπηρεσίες για το ουσιαστικό αποτέλεσμα :

Τον Στεγνό Βιολογικό Καθαρισμό

&

Τον Υγρό Βιολογικό Καθαρισμό

 

1. Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού ( Βιοκαθαρισμός )

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτήρια κ.α. , την Οικιακή Σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να αππαλαχθείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!

Το ίδιο ισχύει και για τα στρώματα!

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα στρώματα!

Το ίδιο ισχύει και για τα χαλιά σας!

Πατήστε εδώ ωστε να πάρετε επιπλέον πληροφορίες για τα χαλιά σας!

 

 Γνωρίσετε την διαδικασία!

• Με τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να τραβήξουμε οτιδήποτε υπαρχει έως και 20 πόντους βάθος!

• Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες!

• Στον Στεγνό Βιολογικό καθαρισμό δεν γίνεται χρήση νερού και χημικών και τα έπιπλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα!

• Πρώτα γίνεται ο καθαρισμός του σκελετού του σαλονιού , των γωνιών και έπειτα όλων των μαξιλαριών!

• Αυτόματα υπάρχει μία αίσθηση ουσιαστικής φρεσκάδας και υγιεινής!

Ο Στεγνός Βιοκαθαρισμός πραγματοποιείται στον χώρο σας 

• Αφαιρείται το μικροβιακό φορτίο από όλο το σαλόνι όπως Ακάρεα , Βακτήρια, Μύκητες (μούχλα), Παθογόνοι Μικροοργανισμοί!

• Το σύνολο του μικροβιακού φορτίου που λαμβάνουμε μέσα από το σαλόνι συλλέγετε μέσα σε ειδικό κάδο συλλογής που τον βλέπετε αν θέλετε στο τέλος του καθαρισμού και υπάρχει η δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης ελέγχου δείγματος σε μικροβιολογικό εργαστήριο!

 

 

2. Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού

 

 Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών γίνεται σε όλες τις υφαμάτινες επιφάνειες στις οποίες υπαρχουν λεκέδες όπως από ούρα, νεροκηλίδες, λάδι, αίμα, φαγητά, γάλα, καφέ κ.α.

• Όταν είναι να γίνει η εφαρμογή του Υγρού Βιολογικού Καθαρισμού πάντοτε κάνουμε πρώτα την εφαρμογή του Στεγνού Βιολογικού Καθαρισμού  Σαλονιών ( που είναι ΔΩΡΕΑΝ σε αυτή την διαδικασία ) ώστε να πάρουμε πρώτα όλο το στερεό φορτίο που υπάρχει στο σαλόνι και δεν φαίνεται!

• Έπειτα γίνεται προεργασία με ειδικά εγκεκριμένα καθαριστικά τεχνολογίας Microspliting

• Microsplitting είναι η νεά τεχνολογία με πολλά βραβεία ανα τον κόσμο και είναι μία καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού αφού έχει την δυνατότητα να χωρίζει το μόριο του λεκέ έως και 5.000.000 φορές χωρίς να αφήνει αλκαλικά κατάλοιπα όπως τα υπόλποιπα καθαριστικα!

 

 

 

 

 

• Με την τεχνολογία της Microsplitting μας δίδεται η δυνατότητα να μην κάνουμε χρήση πολύ νερού και έτσι να επιβαρύνουμε τις επιφάνειες

• Το στέγνωμα διαρκεί κατά μέσο όρο στις 5 με 8 ώρες κατά μέσο όρο!

• Δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνια συσσωρευμένη βρωμιά, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

• Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της MIcrosplitting έχει ήδη εφαρμοστεί και εφαρμόζεται σε Ελλάδα και Κύπρο σε χιλιάδες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους! Πελάτες μας είναι Καταστήματα εστίασης , Ξενοδοχεία , Αυτοκίνητα , Λεωφορεία , Τραίνα , Πλοία κ.α. με εκπληκτικά αποτελέσματα!

 

Πατήστε Εδώ για να παρακολουθήσετε βίντεο με καθαρισμούς διαφόρων σαλονιών που έχει πραγματοποιήσει το συνεργείο μας!