RSS

Θέματα ιστολογίου από '2017' 'Φεβρουάριος'

Τι είναι τα ακάρεα;

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και ενώ το τσιμπούρι φαίνεται εύκολα, ένα άκαρι γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι καθώς έχει μέγεθος μικρότερο, συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου. Μερικά είδη μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιοστά και άλλα, με μέγεθος μόλις 0,08 του χιλιοστόμετρου, μπορούν να κάνουν φωλιά ακόμη και στο θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας. Τα ακάρεα βρίσκονται σχεδόν παντού στη βιόσφαιρα του πλανήτη μας, σε βάθος ακόμη και ως 10 μέτρα μέσα σε έδαφος με ανόργανα υλικά, σε πολικές ή τροπικές περιοχές και ερήμους, σε κρύες ή θερμές πηγές, σε θαλάσσια βάθη ως και 5.000 μέτρα κλπ. Εκτιμάται ότι έχουν περιγραφεί γύρω στα 48.200 είδη ακάρεων, σε συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο είδη που ζουν σήμερα. Φαίνεται πως είναι από τους πιο παλαιούς οργανισμούς πάνω στη Γη και εμφανίστηκαν 400 εκατομμύρια χρόνια πριν στον πλανήτη, ενώ σήμερα ζει το 5% των ειδών που έχουν ποτέ εμφανιστεί.

Σκεφτείτε ότι :

• 0,3 χιλιοστά είναι το μέγεθος των ακάρεων της οικιακής σκόνης και φυσικά είναι αόρατα από το ανθρώπινο μάτι.

• 1.500 Ακάρεα μπορούν να χωρέσουν στην άκρη ενός σπίρτου.

 έρευνες έδειξαν ότι υπάρχουν 10.000.000 ακάρεα σε 2 ετών στρώμα.

• 20 έως 30 περιττωματικές μπαλίτσες παράγουν καθημερινά τα ακάρεα που προσβάλουν με την πρωτεΐνη γουανίνη που περιέχεται σ ’αυτές.

• 5.000 ακάρεα υπολογίζεται πως υπάρχουν σ’ ένα καινούργιο στρώμα σε ένα μήνα.

• 500.000 ακάρεα φιλοξενεί ένα στρώμα σε 4 μήνες. 5.000.000 ακάρεα & άνω φιλοξενεί ένα στρώμα σε 1 χρόνο.

• 47% του πληθυσμού σήμερα, παρουσιάζει ευαισθησία στα ακάρεα.

 

Πατήστε εδώ ώστε να δείτε τι προβλήματα δημιουργούν τα Ακάρεα.

Η λύση

 

 

★ Ακόμη ένα διπλό στρώμα καθάρισε σε βάθος με τις εξιδικευμένες υπηρεσίες μας!

 Διαφήμισή μας οι πελάτες μας!!!

(Ναι , η "λάσπη" αυτή είναι από περιττώματα Ακάρεων , Βακτηρίων και Μυκητών και είναι μετά από ΣΤΕΓΝΟ ΒΙOΚΑΘΑΡΙΣΜΟ στρώματων σε διαφορετικά σπίτια!!! ). 

Θα συνεχίζετε να κοιμάστε επάνω στο δικό σας χωρίς να έχετε κάνει τον Βιολογικό Καθαρισμό της BIO CLEAN HELLAS με τα εξειδικευμένα μηχανήματα της;

★ Επικοινωνήστε μαζί μας είτε με εισερχόμενο μύνημα από αυτή την σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/BioCleanHellasGreece/ είτε στο 6975578777 & 2313079904

Επωφεληθείτε των εκπληκτικών ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ που συνεχίζουν , είτε για στρώματα , είτε για τα σαλόνια σας , είτε για τα χαλιά σας , είτε για το αυτοκίνητό σας και προφυλαχθείτε - απαλλαγείτε από Δερματοπάθειες , Αλλεργίες ,Αλλεργικό Άσθμα και άλλα τέτοια θέματα που δημιουργούνται από την έλλειψη σωστής καθαριότητας που μόνο η BIO CLEAN HELLAS  μπορεί να προσφέρει !!!

Αναλαμβάνουμε και τον Υγρό Βιοκαθαρισμό για την απομάκρυνση λεκέδων από διάφορες επιφάνειές!💧💧

 

 

 

Ένα ίσως από τα δυσκολότερα έργα της νοικοκυράς, είναι να κρατήσει τον καναπέ-σαλόνι καθαρό, χωρίς στάμπες και λεκέδες.

Ειδικά όσες έχουν και μικρούς ήρωες να τρυγιρίζουν στο σπίτι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό το έργο γίνεται δυσκολότερο.


Λεκές στο σαλόνι σας; Οι πρώτες ενέργειες

 

√ Αντιμετωπίζουμε τους λεκέδες αμέσως μόλις δημιουργηθούν. Με το που θα λεκιαστεί το ύφασμα του επίπλου φροντίζουμε να "μαζέψουμε το λεκέ" με κάποιο απορροφητικό υλικό (π.χ. κάποιο απορροφητικό πανί) και στη συνέχεια προχωρούμε στην όποια ενέργεια καθαρισμού.

√ Προσοχή στα χωρίς λόγο τριψίματα του λεκέ – συνήθως τον απλώνουν και τον οδηγούν πιο βαθιά στο ύφασμα καθιστώντας έτσι την αντιμετώπισή του, στη συνέχεια, εξαιρετικά δύσκολη.

√ Ο τρόπος καθαρισμού καλό θα είναι να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

√ Πάντα είναι χρήσιμο να κάνουμε πρώτα μια δοκιμή στο εσωτερικό μέρος του υφάσματος.

√ Ο καθαρισμός υφασμάτινου σαλονιού από 'ερασιτέχνη' δύσκολα έχει καλά αποτελέσματα. Ο κύριος λόγος είναι ότι το ύφασμα απορροφάει και τρίβοντάς το με οποιοδήποτε καθαριστικό, το μόνο που κάνουμε είναι να απλώνουμε τη βρώμα.

√ Συνήθως όταν πάμε να καθαρίσουμε τοπικά, το μόνο που καταφέρνουμε είναι όταν στεγνώσει το σημείο που έχουμε πάει να καθαρίσουμε, να βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο λεκέ.

√ Τα προϊόντα ξελεκιάσματος θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι επαγγελαμτικά και εξιδεικευμένα και να εφαρμόζονται στην πετσέτα και ποτέ κατευθείαν πάνω στο λεκέ.

√ Όταν ξελεκιάζετε δουλέψτε από έξω προς τα μέσα χωρίς πολύ υγρασία για να αποφύγετε την δημιουργία δαχτυλιδιών μετά το στέγνωμα.

√ Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα όμως είναι να εξοπλιστείτε με ηλεκτρική σκούπα που είναι σχεδιασμένη για να ρουφάει και υγρά. Εάν δεν μπορείς να βρεις τέτοια σκούπα μη προχωρήσεις καν στα δύο τελευταία βήματα.

√ Και αυτό γιατί είναι σημαντικό πάντα να εξουδετερώνετε και να ξεβγάζετε (ρουφάμε) τα ξελεκιαστικά και τον λεκέ στο σημείο που τα χρησιμοποιείτε για να εμποδίσετε την επανεμφάνιση των λεκέδων. Με αυτό τον τρόπο έχετε σιγουρευτεί ότι και ο λεκές και το ξελεκιαστικό έχουν αφαιρεθεί.

√ Το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στάδιο στο καθάρισμα του υφασμάτινου σαλονιού είναι η ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ. Καλό είναι και θα σας διευκολύνει εάν το ακροφύσιο είναι πλατύ και διάφανο ώστε να τελειώνετε γρηγορότερα και να βλέπετε το ....περιεχόμενο. Ρουφάτε λοιπόν με ΑΡΓΕΣ και σταθερές κινήσεις τη περιοχή που δουλέψατε προηγουμένως. Αυτό είναι το πρώτο ρούφηγμα. Στη συνέχεια σβήνετε τη σκούπα και ψεκάζετε την ίδια επιφάνεια με καθαρό νερό και ξαναρουφάτε. Επαναλαμβάνετε μέχρις ότου να δείτε ότι α) δεν τραβάτε πλέον σαπουνάδα, αλλά νερό και β) τα υγρά που τραβάς είναι διάφανα και όχι βρώμικα. Συνήθως χρειάζονται 3 ξεπλύματα.

 √ Για τις δύσκολες περιπτώσεις: καλούμε άμεσα το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού της BIoCleanHellas

√ Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά "πρόχειρα" άρθρα στο διαδύκτιο για να να αντιμετωπίσετε διάφορους λεκέδες! Η εμπειρία μας και η καθημερινή συναναστροφή με νοικοκυρές μας έχει ξεκάθαρα δείξει ότι σε πραγματικά δύσκολες περιπτώσεις λεκέδων και βρωμιάς δύσκολα θα τα καταφέρουμε μόνοι μας, ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκαλέσουμε ζημιά στο ύφασμα του καναπέ ή της πολυθρόνας. Στις περιπτώσεις αυτές λοιπόν, η ασφαλέστερη λύση είναι να καλέσετε το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που έχει την πείρα και τα μέσα για να κάνει σωστά τη δουλειά. 

√ Επίσης μπορείτε ανα πάσα στιγμή να καλέσετε τον Σύμβουλο Καθαριότητας της εταιρίας μας και να σας κατευθύνει πιο συγκεκριμένα για τις πρώτες σας κινήσεις! 

Είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε από κοινού κάθε πρόβλημα που σας έχει παρουσιαστεί!